loading...

دانلود تحقیق و پاورپوینت و مقاله

دیجیتال مارکتر | غلام سئو
بازدید : 209
جمعه 21 مرداد 1401 زمان : 0:29

دانلود مقاله كارآموزي آب معدني سپيدان چشمه

دانلود-مقاله-كارآموزي-آب-معدني-سپيدان-چشمهلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 53 صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :


‏1
‏فصل اول
‏كليات
‏2
‏مقدمه
‏الف : تعاريف:
‏* محصول ( Product‏ ) : ماحصل فعاليتها و فرآيندها
‏* كنترل كردن : انجام كليه اعمال لازم بمنظور اطمينان از تطابق با معيارهاي تعيين شده در طرح HACCP‏ و تداوم اين تطابق
‏* كنترل : وضعيتي كه در آن روشهاي صحيح بكار گرفته مي شود و معيارها رعايت مي گردد .
‏* اقدامات مربوط به كنترل ( Control Measures‏ ) : اقدامات و فعاليت هايي كه به منظور پيشگيري ، حذف مخاطرات مربوط به ايمني غذا و يا كاهش آنها به حد قابل قبول انجام مي گيرد .
‏* اقدامات اصلاحي ( Corrective Actions‏ ) : اقداماتي است كه وقتي نتايج پايش ، عدم كنترل بر CCP‏ را نشان دهد بايد انجام گيرد ( اقداماتي كه در هنگام بروز انحراف صورت مي گيرد .)
‏* ‏حد بحراني (Critical Limit‏ ) : معياري كه پذيرفتني را از ناپذيرفتني جدا مي سازد .
‏* برنامه Hazard‏(HACCP Plan‏ ) : سندي كه براساس اصول HACCP‏ ، بمنظور حصول اطمينان از كنترل خطراتي كه در بخش مورد نظر از زنجيره غذايي از نظر ‏از نظر ايمني محصولات غذايي اهميت دارند تدوين مي شود .
‏* مخاطره ‏( Hazard‏ ) : هر عامل يا ماده بيولوژيكي ، شيميايي يا فيزيكي كه توان بخطر انداختن سلامتي را دارد .

دانلود فایل
دانلود مقاله كارآموزي بانك صادرات ايذه دنياري
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : <-BlogPostsCount->
  • کل نظرات : <-BlogCommentsCount->
  • افراد آنلاین : <-OnlineVisitors->
  • تعداد اعضا : <-BlogUsersCount->
  • بازدید امروز : <-TodayVisits->
  • بازدید کننده امروز : <-TodayVisitors->
  • باردید دیروز : <-YesterdayVisits->
  • بازدید کننده دیروز : <-YesterdayVisitors->
  • گوگل امروز : <-TodayGoogleEntrance->
  • گوگل دیروز : <-YesterdayGoogleEntrance->
  • بازدید هفته : <-WeekVisits->
  • بازدید ماه : <-MonthVisits->
  • بازدید سال : <-YearVisits->
  • بازدید کلی : <-AllVisits->
  • کدهای اختصاصی