loading...

دانلود تحقیق و پاورپوینت و مقاله

دیجیتال مارکتر | غلام سئو
بازدید : 151
جمعه 21 مرداد 1401 زمان : 2:53

دانلود مقاله عفونتهاي و مسمويتهاي غذايي

دانلود-مقاله-عفونتهاي-و-مسمويتهاي-غذاييلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 32 صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :


‏أ‌
‏أ
‏مقدمه
‏عفونتها و مسموميتهاي غذائي
‏عوامل آلودگي مواد غذائي كه براي مصرف كنندگان مخاطره آميز مي باشند عبارتند از برخي از :
‏ ـ باكتري ها
‏ ـ ويروس ها
‏ ـ بعضي از انگلها مثل پروتوزوآ
‏اين آلودگيها مي توانند اوليه و يا ثانويه باشند و مي توانند در انسان ايجاد بيماريهاي عفوني و يا توسط سموم ايجاد مسموميت بنمايند . در بعضي مواقع مسموميتها و عفونتها مي توانند تواماً ايجاد گردند . در اين صورت ما از يك عفونت سمي صحبت مي كنيم . مواد سمي متابوليكي را فقط باكتريها و قارچ ها ترشح نمي كنند بلكه بعضي از پروتوزوآها Protozoa‏ نيز قادر به ترشح سموم ايجاد Intoxication ‏ مي باشند .
‏طبق نظريه Park & Harrigan ‏مسموميتهاي ايجاد شده توسط ميكرو ارگانيسم ها به مراتب بيشتر از مسموميتهاي شيميايي اتفاق مي افتند . اين مطلب را آمارها ي ارائه شده توسط ممالكي كه از نظر استاتيستيك بسيار دقيق و معتبر مي باشند نيز تأييدمي نمايند . در ممالك متحد آمريكا بين سالهاي 1977 تا 1981 حدود 954 اپيدمي يا 32929 مورد بيماري ثبت گرديده است كه همگي به علت مصرف غذاي آلوده ايجاد گرديده اند .
‏أ‌
‏ت
‏جدول شماره 1 : بيماريهاي اپيدميك ناشي از مواد غذائي بين سالهاي 77 تا 81 در كشور آمريكا
‏تعداد مواردبيماريها ( افراد بيمار )
‏تعداد اپيدمي
‏علت ايجاد اپيدمي
‏29825
‏646
‏باكتري ها
‏1830
‏227
‏مواد شيميائي
‏405
‏48
‏انگل ها
‏869
‏33
‏ويروس ها
‏32929
‏954
‏جمع
‏همان گونه كه در جدول شماره 4 مشاهده ميشود ، علاوه بر اينكه تعداد اپيدمي هاي ايجاد شده توسط باكتريها بيشتر مي باشد ، تعداد افراد بيمار نيز بمراتب بيشتر از موارد مسموميتها در اثر مواد شيميايي است . متأسفانه در كشور هاي جهان سوم و حتي در بسياري از ممالك اروپائي آمار دقيقي از اپيدمي ها وبويژه تعداد انواع مسموميتها و بيماريهاي ناشي از مصرف غذاي آلوده در دسترس نيست و اغلب تعداد واقعي افرادي كه به علت بيما و يا دچار مرگ مي شوند به صورت نامشخص باقي مي ماند . بد نيست بدانيم كه متخصصين و كارشناسان سازمان بهداشت جهاني FAO / WHO ‏تعداد نوزادان شير خوار و اطفال زير پنج سال را در سال 1980در اثر اسهال هاي ناشي از مصرف مواد غذاي آلوده جان خود را از دست داده اند پنج ميليون نفر گزارش كرده اند و اين آمار تنها مربوط به كشور هاي جهان سوم مي باشد يعني تعداد مرگ و مير فوق الذكر در كل جهان بيشتر از اين مقدار مي باشد.

دانلود فایل
دانلود مقاله عصر جديد
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : <-BlogPostsCount->
  • کل نظرات : <-BlogCommentsCount->
  • افراد آنلاین : <-OnlineVisitors->
  • تعداد اعضا : <-BlogUsersCount->
  • بازدید امروز : <-TodayVisits->
  • بازدید کننده امروز : <-TodayVisitors->
  • باردید دیروز : <-YesterdayVisits->
  • بازدید کننده دیروز : <-YesterdayVisitors->
  • گوگل امروز : <-TodayGoogleEntrance->
  • گوگل دیروز : <-YesterdayGoogleEntrance->
  • بازدید هفته : <-WeekVisits->
  • بازدید ماه : <-MonthVisits->
  • بازدید سال : <-YearVisits->
  • بازدید کلی : <-AllVisits->
  • کدهای اختصاصی